Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan

Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan is 6 / 8 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan estimated approx 45 minutes.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients and spices that need to be Take to make Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan:

  1. 170 g beurre aux cristaux de sel de mer,
  2. 170 g vergeoise blonde, ou de sucre complet, ou de muscovado, ou tout autre sucre "humide",
  3. 280 g farine avec levure incorporée,
  4. 80 g pistoles de chocolat blanc de qualité,
  5. 80 g noix de pécan concassez grossièrement (torréfiées c'est meilleur),
  6. Vanille liquide
  7. 1 oeuf + 1 jaune

Instructions to make to make Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan

  1. Préparation :

    10 minutes

    Cuisson :

    35 minutes

    Pour un cadre :

    de 20X20 cm

    Pour 6 /8 personnes
  2. Préchauffez votre four à 150 °C chaleur tournante avec une grille sur le deuxième gradin en partant du bas.

    Réalisation : 


    Tout se passe à la main, sans robot, avec une simple cuillère et un saladier.
    Faites fondre au micro-ondes 170 g de beurre aux cristaux de sel. Arrêtez-vous quand le beurre est à moitié fondu, sinon il sera trop chaud ! Mélangez pour que le beurre soit totalement fondu, et il sera ainsi à la bonne température. Ajoutez le sucre de votre choix.
  3. Mélangez et ajoutez la vanille, que vous doserez en fonction de la puissance de l'arôme que vous utilisez. Ajoutez un œuf et un jaune, mélangez. Ajoutez la farine avec la levure incorporée, mais ne mélangez pas tout de suite!!! Ajoutez les pépites de chocolat, ainsi que les noix de pécan. Maintenant et seulement  vous pouvez mélanger (j'ai suivi  les conseils de Valérie)...
  4. Déposez le cadre sur une plaque perforée. Déposez une feuille de papier sulfurisé par-dessus. Versez l'appareil. Vous pouvez lisser à la spatule, mais j'ai simplement mis une autre feuille de papier sulfurisé par-dessus, et j'ai tout lissé avec les mains. Assurez-vous que la pâte épouse parfaitement les angles du cadre. Repliez bien le papier sulfurisé vers l'extérieur pour qu'il ne gêne pas la cuisson du blondie.
  5. Enfournez pour environ 35 minutes 

    Attention :

    Ce temps de cuisson dépend de votre four, et ce temps est déterminant pour la texture du blondie. Plus vous le cuirez, moins il sera fondant. Et ça se joue à 2minutes près.  Même s'il parait encore cru à la sortie du four, il se figera en refroidissant. 


    Une très belle page à voir !



    Lien : cestmafournee.com

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make easy adjustments to accomplish this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for fundamental cooking abilities for newbies you don't need to learn them however only if you grasp some simple cooking methods.

This isn't a total overview to quick and easy lunch dishes however its excellent something to chew on. With any luck this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Favorite Blondie Aux Pépites De Chocolat Blanc & Aux Noix De Pécan. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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