Poulet et pomme de terre au four au curcuma

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Poulet et pomme de terre au four au curcuma. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Poulet et pomme de terre au four au curcuma is one of the most popular of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes delicious. Poulet et pomme de terre au four au curcuma is something that I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Poulet et pomme de terre au four au curcuma, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Poulet et pomme de terre au four au curcuma delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Poulet et pomme de terre au four au curcuma using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
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Ingredients and spices that need to be Make ready to make Poulet et pomme de terre au four au curcuma:
- 4 cuisses de poulet
- 1 gros oignon râpé
- De l'huile
- Du sel ~1 c à c
- Du poivre ~1/2càc
- 1 cuillère à café curcuma
- 2 gousses d'ail
- 1 cuillère à soupe persil
- 5 grosses pommes de terre épluchées et découper en cube
- 1 cuillère à café gingembre en poudre
Instructions to make to make Poulet et pomme de terre au four au curcuma
- Dans votre cocotte mettez un peu d'huile, et versez-y vos oignons râpé.
Tout en remuant laissez cuire vos oignons, une fois que la cuisson est fait rajouter les épices et vos cuisses de poulet. - Faite en sorte que vos cuisses de poulet soit bien imprégné des épices.
Rajouter un verre d'eau afin d'obtenir une petite sauce.
Vous pouvez couvrir votre cocotte mais ne pas fermer. - Laissez cuire une bonne quinzaine de minutes voir 20. Il faut que là ça se réduisent, (un fond de sauce qui va permettre d'assaisonner vos pommes de terre).
Une fois que cette étape a été fait mettez vos cuisses de poulet sur une plaque de cuisson rajouter un peu de farce de la sauce (oignon), dessus. - Pour éviter que votre poulet est une couleur foncer rajouter un peu de beurre sur chaque cuisse ça va lui donner une coloration doré sans que cela crame. Enfourner jusqu'à cuisson de vos cuisses. (Pour vérification à l'aide d'un couteau piquer chaque cuisse si vous voyez qu'il y a de l'eau qui sort c'est que vos cuisses ne sont pas cuites). Après avec le reste de la sauce rajouter la aux pommes de terre coupées en cubes et mélangez le tout vous n'avez plus qu'à les enfourner jusqu'à cuisson. 😋
As your experience and self-confidence grows, you will find that you have a lot more natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or even more components or is a little more or less hot, you can make easy adjustments to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes promptly. As for standard food preparation skills for newbies you don't require to learn them however only if you understand some basic cooking methods.
This isn't a complete guide to fast as well as very easy lunch dishes yet its good something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food How to Prepare Award-winning Poulet et pomme de terre au four au curcuma. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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